Norges Svømmeforbund

Norges Svømmeforbund har samarbeidet med Janett Krefting og K-Promotion i over 20 år.

Vi er meget fornøyd med den jobben de gjør. Vi opplever at Janett er løsningsorientert, kreativ og til å stole på. Det vi bestiller kommer alltid før fristene vi har satt og vi er godt fornøyd med produktene som blir levert. Vi anbefaler gjerne K-Promotion til andre.

LHL

Landsforeningen- for hjerte- og lungesyke, er en interesseorganisasjon for mennesker med hjerte- og lungesykdom og deres pårørende. LHL driver også egne klinikker for hjerte og lunge syke. Organisasjonen ble stiftet i 1943, og Janett har vært en trofast leverandør helt siden 1992.

Det er blitt produsert og levert alt fra bekledning, givergaver, lotterigaver, treningstøy til klinikker og generell promo materiell.

Nestle` Norge Friskies

Friskies er en del av Nestlé konsernet. De stiller strenge krav til leverandørene sine. Friskies er leverandør av hund- og kattemat.

K Promotion har levert diverse giveaways, håndklær, T-shirts og ikke minst PO materiell som strips til å henge varer på i butikkene.

Peppes Pizza

Peppes Pizza
Peppes ble startet i 1970 med sin første restaurant i Oslo. Peppes Pizza kjeden introduserte pizza i Norge, og endret nordmenns spisevaner fra kjøttkaker til pizza og satte standarden for pizza smak i den norske befolkningen.

Helt siden 1995 har Janett levert profileringsartikler til Peppes. Gjennom 10 år har hun også tidligere levert Peppes-uniformene til serverings- og sjåførpersonell. I tillegg alt fra fotballer og USB-penner, til fargestifter, drikkeflasker, pizzabagger og Pizzaruller.

Check Point Software Technologies Norway AS

Til Check Point leverer vi Giveaways, Selgerpremier og Bekledning.
Check Point er blant de største innen Datasikkerhet. De er også en av mine mest lojale kunder gjennom Over 20 år.

Bærum Seilforening

Bærum Seilforening er en av Norges største seilforeninger med over 1000 medlemmer.
K Promotion har fått eksklusiv avtale som hovedleverandør for Bærum Seilforening fra 2021.
Vi levere Sportstøy som T-shirts og college gensere og Caps. Flagg, Banners og Folie er også noe det går mye av i seilforeninger. Og ikke minst premier, medaljer mm.

Moderne Kjøling

Moderne Kjøling AS har med sin 65 år lange erfaring blitt en trofast leverandør av varme og kuldeprodukter. De stiller strenge krav til komfort der mennesker omgir seg med temperaturregulerende maskiner.

Janett har siden slutten av 90-taller levert profilartikler og klær til ansatte og kunder. Moderne Kjøling bruker mye gaver til sine kunder og forbindelser, slik som pique-skjorter, t-skjorter, lommebøker, paraplyer med mer.

Stiftelsen Norsk Mat

Hos denne kunden er det mange spennende utfordringer med å finne Norsk produserte produkter. Vi har levert til Nyt Norge og stiftelsen i over 20 år.Tidligere Matmerk eier merkeordningene NYT NORGE, Spesialitet og forvalter - på vegne av Landbruks- og matdepartementet og Mattilsynet - merkeordningen Beskyttede betegnelser.
K Promotion har levert Softshelljakker og Giveaways til Stiftelsen Norsk Mat

Barilla

Til Barilla Norge har vi levert arbeidsklær som Fleecejakker, Pike` trøyer.